BMW New Mini

BMW New Mini

C1N_5658
De BMW New Mini is in 2001 in productie gegaan en is afgeleid van de classic Mini uit Groot-Brittannië. Mini een kleine sportieve auto en ze zijn in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen.
De BMW New Mini is een auto met retro look in een modern jasje.

Wij kunnen voor u de reparatie, het onderhoud en schadeherstel verzorgen. Tevens kopen en verkopen we BMW New Mini’s.

Dakar-rally

De Dakar-rally is een zware rally voor auto’s, vrachtwagens, quads en motoren die jaarlijks wordt gereden door de Zuid-Amerikaanse woestijn. De BMW New Mini is niet alleen een sportieve en hippe auto. De BMW New Mini is ook een zeer goede en betrouwbare (rally)auto. Mini All4 Racing en het X-raid Team maakten in 2011 hun Dakar-debuut met de Fransman Guerlain Chicherit aan het stuur. Het Mini All4 Racingteam en het X-raid Team wonnen in 2012, 2013 en 2014 de Dakar-rally met de Mini Countryman. Ook de andere Mini’s die meededen in de Dakar-rally eindigden die jaren hoog in het klassement. Mini heeft in 2015 de Dakar-Rally voor de vierde keer op rij gewonnen.

C1N_5677Opties Mini

De BMW New Mini heeft een rijk aanbod aan opties. Een aantal van deze opties zijn: diverse lak kleuren, licht metalen velgen, (lederen) bekleding, John Cooper Works Tuning, Harman Kardon geluidsinstallatie, colour Lines, dakvlaggen ( bijvoorbeeld de Engelse vlag, Canadese vlag), Xenon koplampen. Zo kunt u uw Mini helemaal naar uw eigen smaak samenstellen.

Interesse?

De BMW New Mini is een leuke, hippe en sportieve auto. Heeft u interesse in een BMW New Mini of een vrijblijvende proefrit, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak en beleef bij ons het Mini gevoel!

Autobedrijf Klaassen
Arendsenweg 3 A
7021 PC Zelhem
Telefoonnummer: 0314 – 64 01 75
E-mail: info@autobedrijfklaassen.nl