Service

Service

Werkplaats

In onze werkplaats bieden wij u allround service voor alle automerken. U heeft dus slechts één adres nodig voor al uw autozaken. Of het nu gaat om APK, onderhoud, reparaties, airco service, bandenservice, schadeherstel, storingsdiagnose, in- en verkoop van occasions e.d. bij ons bent u aan het juiste adres.

Onderhoud

In tijden van crisis wordt op veel uitgaven bespaart. Zo merken wij dat veel mensen op het onderhoud van hun auto besparen en zelfs het onderhoud uitstellen. Het is belangrijk om uw auto regelmatig na te laten kijken en onderhouden. Hierdoor kunnen defecten op tijd worden opgespoord en worden verholpen. U heeft dan een veilig voertuig en het scheelt u vaak een hoop reparaties aan uw auto.

Leenauto

Vervangend vervoer is beschikbaar in de periode waarin uw auto wordt onderhouden of gerepareerd. Vervangend vervoer wordt gratis beschikbaar gesteld, waarbij u alleen de brandstofkosten betaalt.

Schadeherstel

Schadeherstel is één van onze specialisaties. Het schadeherstel wordt uitgevoerd in onze goed uitgeruste schade-afdeling.

BMW New Mini service

Een andere specialisatie van ons is BMW New Mini’s. Wij kunnen voor u de reparatie, het onderhoud en schadeherstel verzorgen. Tevens kopen en verkopen we BMW New Mini’s. Klik hier voor meer informatie over onze BMW New Mini service.

Airco service

Een goed werkende airco in de auto zorgt in de zomer voor koelte in de auto en voorkomt in de winter beslagen ramen. Daarnaast is een goedwerkende airco ook belangrijk voor het milieu en u voorkomt nare luchtjes in de auto. Onze airco service bestaat uit: airco onderhoud, airco vullen, diagnose en reparatie.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Wij hebben diagnoseapparatuur die de fout of storing uit het geheugen kan lezen.

Winterbanden

Winterbanden zorgen voor een betere veiligheid in winterse omstandigheden, bijvoorbeeld als er sneeuw of ijzel op het wegdek ligt. Winterbanden hebben namelijk betere grip en uitstekende rijeigenschappen, dit komt doordat het profiel dieper is dan die van een zomerband of all-season-band. Ook voor winterbanden kunt u bij ons terecht. U kunt de winter- of zomerbanden gratis bij ons laten opslaan.